1. Μετά τη λήψη της παραγγελίας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας, στον αριθμό τηλεφώνου που δηλώσατε στην παραγγελία, προκειμένου να επιβεβαιωθεί.
  2. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) για τις εντός Ελλάδας περιοχές και με απλό Ταχυδρομείο για τις εκτός Ελλάδας αποστολές, και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής θα σας γνωστοποιηθούν κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  3. Η παραγγελία αποστέλλεται εντός τριών ημερών από την ημέρα που έγινε η επιβεβαίωσή της εφόσον διαλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή (που ισχύει μόνο για τις εντός Ελλάδας αποστολές).
  4. Οι πελάτες εξωτερικού πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο της παραγγελίας τους και τα έξοδα αποστολής μόνο μέσω PAYPAL. Η παραγγελία θα αποστέλλεται εντός τριών ημερών από την ημέρα πού θά λάβουμε την σχετική ειδοποίηση απο την PAYPAL.
  5. Επιστροφές ειδών γίνονται δεκτές μόνο εάν τα είδη αυτά είναι για κάποιο λόγο ελαττωματικά. Ο πελάτης που επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο είδος πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως, εντός τριών ημερών από την ημέρα που έλαβε την παραγγελία του.
  6. Η επιχείρησή μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για ζημίες που προκλήθηκαν στα αποστελλόμενα είδη από αμέλεια του μεταφορέα.
  7. Επιστροφή ειδών γίνεται δεκτή μόνο συνοδεία των σχετικών παραστατικών τους.
  8. Τα είδη που έχουν δική τους ειδική συσκευασία, γίνονται δεκτά προς επιστροφή μόνον εφ’ όσον ευρίσκονται μέσα στη συσκευασία, και αυτή δεν έχει υποστεί καμιά φθορά.
  9. Η επιχείρησή μας δεσμεύεται για την αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικού είδους από άλλο άρτιο όμοιό του, ή άλλα είδη της ίδιας αξίας. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.
  10. Βιβλία δεν γίνονται δεκτά προς επιστροφή, εκτός από περιπτώσεις κακέκτυπων.
  11. Με την εγγραφή σας ως πελάτη στο κατάστημά μας και καταχωρώντας τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής μας, ενδέχεται να αποστέλλουμε κατά καιρούς ενημερωτικά μηνύματα στο email σας για νέες κυκλοφορίες και προτάσεις για προϊόντα μας.

Η παραγγελία ειδών μέσω της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την κατανόηση και αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.